Bloei in juni 

Agapanthus 'Poppin purple' - Afrikaanse lelie (Vaste plant)


Bloeit paars in juni - september en wordt 60 cm hoog en 45 cm breed. Standplaats in de zon, in goed gedraineerde grond. Geef mest tijdens de bloei. Is winterhard tot - 5 graden en niet wintergroen. De temperatuur om te overwinteren is tussen de 2 en de 8 graden. In het voorjaar het verdroogde blad en de bloemstelen verwijderen.

Diervilla sessilifolia ‘Butterfly’ - Boskamperfoelie (Heester)


Bloeit geel in juni - augustus en wordt 2 meter hoog. Kan prima gesnoeid worden om de heester klein te houden. Standplaats zon - halfschaduw - schaduw, in kleigrond. Is bladverliezend en winterhard. Is insecten aantrekkend. Per vierkante meter 5 stuks.

Rosa 'Minerva' - Roos (Doorbloeiende trosroos)


Bloeit rozerood naar paarsblauw, in juni - oktober. Wordt 100 - 120 cm. Is winterhard, bladverliezend en wil een standplaats in de zon - halfschaduw. Grondsoort vochtig tot normaal. Geef mest tijdens de bloei. De bloemen ruiken zoet. Is ziekteresistent.

Rosa 'Climbing Iceberg' - Klimroos


Bloeit wit met half gevulde bloemen, in juni - oktober en wordt 2 a 4 meter hoog. Standplaats in de zon - halfschaduw. In de halfschaduw minder bloemen. Deze roos is doorbloeiend en de bloemen groeien in trossen bij elkaar. Snoeien na de bloei, want deze roos bloeit op tweejarig hout. De bloemen geuren licht en deze roos is bijna doornloos.

Agapanthus Poppin purple - Afrikaanse lelie
Diervilla sessilifolia Butterfly - Boskamperfoelie
Rosa Minerva - Roos
Rosa Climbing Iceberg - Klimroos