TuinideeBeelden in de tuin

Nieuw gekochte beelden in de tuin kun je insmeren met karnemelk. Zo ontstaan er de mooiste mossen op je beeld. Let wel op de winter. Sommige beelden zijn niet vorstbestendig.

Oude schoenen

Gooi je oude schoenen niet weg, maar zet ze in de tuin. Smeer ze in met karnemelk en er ontstaan de mooiste mossen op je schoenen. Schoenen krijgen zo een tweede leven. Allerlei insecten zullen zich in de schoenen gaan schuilen. 


Water in de tuin

Rustgevend in de tuin is het geluid van water. Het plaatsen van een water element kan een goede optie zijn. 


Ronde paden

Ronde paden geven een tuin een speels effect.

Moderne tuin

De tuin is strak modern met grote grijze tegels, wat prima  aansluit bij een modern huis.

Schutting van staal

Schuttingen/walbeschoeiing van staal zijn er in diverse maten. Onderhoud is niet nodig want door de regen en de invloed van de zon gaan de panelen roesten. Je hoeft dus niet te verven, beitsen of te schilderen. Onderhoudsvriendelijk dus. De panelen zullen verder roesten waardoor er in het begin roest vanaf zal komen. Laat je dus goed informeren.

Spiegels

Spiegels in de tuin geven een kleine tuin optisch gezien meer ruimte.   

Bakken in de tuin

Bakken in de tuin geplaatst is een prima oplossing voor iemand die minder valide is. In de bakken zie je een moestuintje, maar je kunt ook doen met kruiden of bloemen.

Sedum dak


Een schuur waar sedum op is geplaatst, haalt net even je tuin wat meer naar je toe. En zeg nu zelf, staat dit nu niet leuk?

Lege flessen

Lege flessen van glas kunnen prima zoals op de foto verwerkt worden als versteviging van een muur. Bovendien staat het nog leuk ook.
Home